Facebook
Naptár
2014. július
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Hírlevél

Adja meg e-mail címét:

 

Győzelemmel zártak a szeniorok

 
 

Október huszonnyolcadikán lejátszotta idei utolsó mérkőzését a lakiteleki öregfiúk labdarúgó csapata. Bár terveztek még legalább egy találkozót, a kiszámíthatatlan időjárási körülmények miatt azt már a jövő évre halasztották.

 
 
 

Ezúttal a délegyházi „végelgyengülés” csapata volt az ellenfél. A két csapat hosszú évek óta ápol nagyon jó barátságot. Mindig remek mérkőzéseket vívnak egymással. Így volt ez alkalommal is.

 
 

Annak ellenére, hogy technikai okok miatt a vendégek a vártnál szűkebb kerettel érkeztek, végig „hajtós”, küzdelmes volt az összecsapás.

 
 

A korábbi, Délegyházán megvívott mérkőzésen, és a lakiteleki találkozón is hazai siker született; így az oda-vissza mérkőzéseken 1:1 a győzelmek aránya. Ezúttal a játékvezető a lakiteleki csapat javára három gólt adott meg, miközben a vendégek – olykor érezhető fölényük ellenére is – egy csattanós kapufáig jutottak.

 
 

A mérkőzés körülményeit – ahogyan az majdnem meg is történt – csak az időjárás zavarhatta volna meg komolyan. A „harmadik félidőt” azonban nem zavarhatta volna meg semmi. A csapatok közösen ültek asztalhoz, mindvégig egy „térfélen” töltötték az időt. Remekbe szabott babgulyás és a megszokott baráti hangulat várta őket. A hazai együttes a vendégeket a Lakiteleki Torna Egylet kilencvenéves történetét bemutató könyvvel is meglepte.

 
 

A baráti, nyugodtan családiasnak is nevezhető hangulatot a találkozóról készült képek is igazolhatják. (tf)