Lakitelek- Kecskemét LC KTE SI 2:4

A mérkőzés előtt arra lehetett számolni, hogy ez lesz hazai pályán a legnehezebb mérkőzés. Nem volt az. Hiába néz bárki az eredményre. Bár ha a játékvezető „nehézzé” tud tenni egy összecsapást, akkor nehéz volt.

Leszámítva, hogy a néhány kilométerről sem volt képes időben érkezni az ellenfél, és út közben még a mez színüket sem tudták megmondani, a hazai együttes nem tudott időben beöltözni, így bemelegíteni sem; jól indult a mérkőzés.

Már a negyedik percben sikerült gólt szerezni. Subicz Norbert indult meg a felezővonaltól, a térfél közepén nagyszerűen tálalt Szabó Ádám elé, aki szépen átemelte a labdát a kifutó kapus fölött.

A gól után mindkét csapat vezetett támadásokat, a kapusokat azonban nem sikerült igazán próbára tenni. Fordulatot a 19. perc hozott. Subicz Norbertet csúnyán felrúgták. Három perc múlva le kellett cserélni. A játékvezető még csak szabadrúgást sem ítélt. Később Győri Sándor szenvedett el hasonló esetet, majd Erős Gergőbe szálltak bele; de a játékvezető ekkor sem ítélt semmit. Ezek után már senki nem csodálkozott, hogy kedve szerint ítélgette meg a szabálytalanságokat, elsősorban a vendégek javára.

A vendégek a 21. percben egyenlítettek. A hazai kapus merészen kivetődött, a róla kipattanó labdát pedig egy les gyanús helyzetben lévő támadó a kapuba juttatta. Megvolt a lehetőség az egyenlítésre, gólt azonban a 32. percben mégis a vendégek értek el.

Jól indult a második félidő is. Erős Gergő egy huszonöt méteres szabadrúgása már a 47. percben az alsó sarokban kötött ki. Minden jel arra utalt, hogy megszerezhető a győzelem. A csapat meccsben tartásához a hazai hálóőr egy bravúrral maga is hozzájárult, amihez persze még az is kellett, hogy Kovács László az ismétlésnél a gólvonalról mentsen.

A lehetséges győzelmi remények ellenére a 71. percben mégis a vendégek találtak egy gólt. A játék alapján úgy tűnt, lehet bízni az egyenlítésben. A 88. percben mégis a vendégek találtak egy újabb gólt. A kapu előtt keresztbe lőtt labdára a kivetődni szándékozó hazai kapus elcsúszott a felázott talajon, az érkező támadó pedig a kapuba passzolt.

Ezen a mérkőzésen egy verhető ellenfél győzedelmeskedett. Sajnos, pillanatnyilag Magyar Attila edző próbálkozhat bármivel, egy olyan esetet, mint Subicz Norbert – vagy a kezdő tizenegy bármelyikének – lesérülése, nem lehet menteni. Nincs lehetősége azonos képességű cserére. Steklács János előzőleg kisárgult, nem volt számba vehető, Rózsa Máté szerencsére lábadozik, de ősszel még nem állhat rendelkezésre.

A lakiteleki csapat számára az őszi szezon idegenben, szombaton, Helvécián ér véget. (tf)

0 Hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.