Szezonzárás a Bozsik-korosztályos csapatainknál

November 9.-én szerdán U7, U9 és U11-es csapatunk számára is lezárult az őszi edzések időszaka.

A fiúk a bő kéthónapos időszak edzésmunkáját egy egész edzésidőnyi egymás közötti játékkal vezették le. Ezután egy kis süteménnyel és üdítővel pótolhatták az energiát, amit ezúton is köszönünk Varga Lajosnak.

Az ősz folyamán kéthetente jártak Kiskunfélegyházára. Az U11-es korosztálynak már torna-rendszerben, az U7-U9-es korosztálynak pedig még futballfesztivál formában voltak ezek az alkalmak megtartva. Nagy öröm, hogy ezeken az eseményeken a házigazda Kiskunfélegyháza után szinte kivétel nélkül a mi egyesületünk tudott a legtöbb játékossal megjelenni.

Az utóbbi évhez képest nagyon sokat fejlődött mindhárom korosztály. Jó látni, hogy az ősszel már azokkal az egyesületekkel is sikerült felvenni a versenyt, akiktől a tavalyi szezonban még szinte ledolgozhatatlan fejlettséget láttunk. Ez legalább annyira a kis focisták érdeme is, mint edzőiké. (Az U7-U9-es korosztály edzője Ifj. Tóth Sándor, az U11-esé pedig Lovas Tamás)

Természetesen amellett, hogy mindenki kivette a részét ebben az előrelépésben, a szezonzárón az edzők kijelöltek a csapatukból egy-egy embert, akiknek a hozzáállását a leginkább példamutatónak látták. Az U7-ből Nagy Norbert, az U9-ből Krék Roland, az U11-ből pedig Tóth Zsombor kapott jutalmat munkájáért.

Az U11-es korosztály még november 13.-án vasárnap részt vesz az idei utolsó Bozsik-tornán.

 

0 Hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.