Híreink

Kényszerszünet vár ránk

Tisztelt Szurkolóink!
Kedves Labdarúgók!

A Lakiteleki Torna Egylet Elnöksége a kialakult helyzetre tekintettel egységesen, minden korosztályra vonatkozóan, 2020. március 16-tól, bizonytalan ideig felfüggeszti az edzések megtartását és a versenyek, mérkőzések látogatását!

Az MLSZ közleménye:
„A kormány pénteki határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lép életbe az országban. Az iskolásokra vonatkozó döntést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban).”

Vigyázzanak, vigyázzatok egymásra!

HAJRÁ LAKI!

Új vezetőség irányítja labdarúgásunkat

Tisztelt Szurkolóink!
Kedves Labdarúgók

Péntek este tisztújító közgyűlést tartott a Lakiteleki Torna Egylet. Ennek oka az volt, hogy az előző vezetőség lemondott.

Az közgyűlés a következő tagokat szavazta meg az új elnökségbe:

Dombi Sándor
Gulyás Imrre
Kalics József
Molnár Arnold
ifj. Tóth Sándor
Szabó Zsolt
Verebélyi Gábor

Az alapszabály értelmében az elnökségi tagok választják maguk közül az elnököt.
Az új tagok Gulyás Imrét választották a Lakiteleki Torna Egylet elnökének, aki nem vállalta el ezt a tisztséget, így az új szavazás értelmében Molnár Arnold került a vezetőség élére. Az elnökhelyettesi posztot Dombi Sándor tölti be. Az LTE titkára Kalics József, szakosztályvezető maradt Gulyás Imre. Ifj. Tóth Sándor az utánpótlás nevelésért felel, mellette Verebélyi Gábor a szakmai munkát felügyeli, Szabó Zsolt a technikai jellegű feladatokat végzi majd az egyesületnél.

Munkájukhoz sok sikert, erőt és kitartást, jó egészséget kívánunk!

HAJRÁ LAKI!

#hajrálaki #lakitelek

Leállnak a bajnokságok

 

Az MLSZ Elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig.

A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt. Az Elnökség felhívja a sportszervezeteket a sportolók és sportszakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására.