Győzelemmel zártak a szeniorok

Október huszonnyolcadikán lejátszotta idei utolsó mérkőzését a lakiteleki öregfiúk labdarúgó csapata. Bár terveztek még legalább egy találkozót, a kiszámíthatatlan időjárási körülmények miatt azt már a jövő évre halasztották.

Ezúttal a délegyházi „végelgyengülés” csapata volt az ellenfél. A két csapat hosszú évek óta ápol nagyon jó barátságot. Mindig remek mérkőzéseket vívnak egymással. Így volt ez alkalommal is.

Annak ellenére, hogy technikai okok miatt a vendégek a vártnál szűkebb kerettel érkeztek, végig „hajtós”, küzdelmes volt az összecsapás.

A korábbi, Délegyházán megvívott mérkőzésen, és a lakiteleki találkozón is hazai siker született; így az oda-vissza mérkőzéseken 1:1 a győzelmek aránya. Ezúttal a játékvezető a lakiteleki csapat javára három gólt adott meg, miközben a vendégek – olykor érezhető fölényük ellenére is – egy csattanós kapufáig jutottak.

A mérkőzés körülményeit – ahogyan az majdnem meg is történt – csak az időjárás zavarhatta volna meg komolyan. A „harmadik félidőt” azonban nem zavarhatta volna meg semmi. A csapatok közösen ültek asztalhoz, mindvégig egy „térfélen” töltötték az időt. Remekbe szabott babgulyás és a megszokott baráti hangulat várta őket. A hazai együttes a vendégeket a Lakiteleki Torna Egylet kilencvenéves történetét bemutató könyvvel is meglepte.

A baráti, nyugodtan családiasnak is nevezhető hangulatot a találkozóról készült képek is igazolhatják. (tf)

         

 

0 Hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük