Könyv jelenik meg az évfordulóra

ARCOK – EMLÉKEK címmel a tavaszi szezon utolsó hazai mérkőzésének szünetében kerül az érdeklődők elé először az „Olvasókönyv a 90 éves Lakiteleki Torna Egylet történetének megismeréséhez”.

A 240 oldalas könyv elkészítését hosszú és izgalmas kutatómunka, sok-sok múltfeltáró beszélgetés előzte meg. A kötet, az egyesület történetére, Lakitelek sportéletére vonatkozó fejezetei között egyebek mellett található egy ARCKÉPCSARNOK, amely az elmúlt 90 év kiválóságait mutatja be, az egyesület alapítójától a labdarúgás legmagasabb osztályát megjárt példaképekig. Mindezek mellett – az 1930-as évektől napjainkig – igen gazdag képanyaggal is találkozhatnak az olvasók.

A könyv első alkalommal csak az említett mérkőzés szünetében lesz megvásárolható. Az ezer példányszámból erre az alkalomra várhatóan mintegy 200 példány készül el, de nem sokat kell várni majd a további példányszámokra sem.

Vásárlásával – a teljes vételárral – mindenki az egyesületet kasszáját gyarapítja. Tagdíjfizető egyesületi tagok kétezer, mások háromezer forintos áron juthatnak hozzá. Aki átlapozza az évforduló alkalmából megjelenő kötetet, meggyőződhet róla, hogy az családi, rokoni, baráti és üzleti körben egyaránt ajándékozás tárgya is lehet.

Az itt látható képek, a ma még serényen dolgozó nyomdagépet, a kötéshez halmozódó könyvanyagot és azt a kötőgépet láttatják, amelyről a külső megjelenésében is érdekes, kemény borítású kiadvány végső formáját elnyerve lekerül. (tf)

0 Hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük