Műfüves pálya építés: Már „csak” az önrészből hiányzik!

Bizonyára sokan tudják, hogy egyesületünk közel tíz éve fáradozik egyebek mellett azon, hogy kihasználja a település sportjának fejlesztését szolgáló pályázat lehetőségeket.

A 2015/2016. évre kiírt pályázatokból is sikerült hozzájutni közel negyven millió forintos fejlesztés lehetőségéhez. Mintegy 35 millió forintos költséggel lehetőségünk van egy kézilabda pálya méretű, palánkkal, világítással ellátott műfüves játéktér megépítésére. Négy és fél millió forint pedig a közvetlen utánpótlás nevelést, azaz három Bozsik, egy serdülő és egy ifjúsági, azaz öt korosztály szerepeltetését szolgálja.

Nagy megkönnyebbülést eredményezett múlt év decemberében Zobokiné Kiss Anita polgármester bejelentése, mely szerint a lakiteleki vállalkozások felajánlása mellé összességében sikerült több mint 24 millió forintos társasági adóból leírható támogatást szereznie.

A Lakiteleki Torna Egylet ezzel az eddigi legnagyobb fejlesztés lehetősége előtt áll. A megvalósításhoz szükséges önrész nagyobb része azonban még hiányzik, ezért ennek biztosításához további támogatókat kell találni. Ez azért is fontos, mert az építkezés csak a szükséges önrész kivitelező részére történt átutalását követően kezdődhet meg. Márpedig a pályázat szerint az építést legalább március első napján el kellene kezdeni, de legfőképpen június elsejéig be kellene fejezni.

0 Hozzászólás

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.